Meubelwinkels in NYC

Meubelwinkels in NYC

meubelwinkels nyc

Als het gaat om het inrichten van een nieuw appartement, is online winkelen een vaste gewoonte geworden. Maar als je een idee wilt krijgen van de items die je koopt en een serviceniveau wilt ervaren dat niet online beschikbaar is, ga dan naar een van deze meubelwinkels in NYC. Van showrooms die je misschien herkent tot charmante winkels waar je nog nooit van hebt gehoord, deze plekken bieden je een selectie van nieuwe en oude stukken die bij je stijl passen.

Ontwerp binnen handbereik

Deze winkel staat bekend om het toegankelijk maken van geweldige ontwerpen, heeft meerdere locaties in de stad en is een van de beste keuzes onder meubelwinkels in NYC. Van woonkamersets tot bedden en chifferobes, je vindt er alles van modern tot vintage.

Krat & Barrel’s kleine zusje, deze redelijk geprijsde winkel is een go-to voor liefhebbers van strakke ontwerpen en functionaliteit. De winkel verkoopt ook een eigen lijn woonaccessoires en meubels, dus je kunt het perfecte stuk voor je ruimte vinden voor een prijs die de bank niet kapot maakt.

Als je een fan bent van de boerderij en shabby chic fusion die de markt de laatste tijd heeft overspoeld, dan is deze winkel in Brooklyn, eigendom van een vrouw, een must om te bezoeken. De winkel heeft alles van stoelen met koeienprint tot kussens met zeeschelpen en is de plek om te bezoeken als je op zoek bent naar vintage-achtige stukken.

Oorspronkelijk ging dit bedrijf alleen over verlichting en hardware, maar nu hebben ze vestigingen in de hele VS en een magazijn in New York. Op deze locatie kun je geweldige deals scoren voor overstocked, geretourneerde en kras- en deukmeubels. Ze bieden ook gratis stofstalen en ontwerpadvies in de winkel.

Deze winkel, een klassieker uit New York, is gespecialiseerd in meubels en decoraties uit het midden van de eeuw. Ze dragen stukken van ontwerpers waar ze van houden en hebben een grote selectie accenten die persoonlijkheid toevoegen aan elke ruimte. Je zult ook een heleboel unieke items vinden die nergens anders te vinden zijn.

Dit in Brooklyn gevestigde merk heeft een grote verscheidenheid aan producten die bij elke eclectische stijl passen. De winkel is gevuld met prachtig antiek en vintage items, evenals eigentijdse vondsten die uw appartement zeker naar een hoger niveau zullen tillen.

Deze winkel is gespecialiseerd in prachtige handgemaakte tapijten uit Perzië en het Midden-Oosten, maar ze zijn uitgegroeid tot andere soorten woonaccessoires en meubels. De winkel heeft een geweldig gevoel voor kleur en is de beste plek voor woonartikelen met een gedurfde en kleurrijke persoonlijkheid. Ze hebben ook een selectie van unieke tapijten.

Next Post

Comment trouver un service de déménagement de meubles réputé

mer Juin 21 , 2023
Le déménagement de meubles fait référence à la collecte de gros articles ménagers tels que des lits, des canapés et des armoires dont vous n’avez peut-être plus besoin ou que vous ne voulez plus. Cela peut être fait pour diverses raisons telles que la rénovation, le déménagement, le désencombrement ou le nettoyage de la maison. […]